Wishlist : Wedding

Assalamualaikum.

Final exam is coming.. Aku start exam 4 April ni and i'm so nervous to deal with that. Sampai sekarang still tak sentuh notes sebab busy dengan last assignment. Wuu sedih...

Sekarang ni, itu bukan cerita aku untuk hari ni. Lately aku rasa jelous bila ramai kawan aku yang dah berumah tangga plus ada yang baru dapat anak. Rasa teruja gila. Tak sangka aku ni dah tinggalkan zaman remaja aku dulu. Bila rasa jelous tu datang, mulalah nak tengok wedding dress cantik-cantik. Cincin cantik. Theme wedding. Photographer. Oh my.. Teruja sangat tengok.

Mulalah aku rasa nak jadikan semua dress tu inspirasi nanti. Tak salahkan? hikss.. Tengah bayang macam-macam dalam kepala ni.



I'm just love White. Tak tahu kenapa. Kalau melibatkan wedding dress, mesti nak White and lace. Taknak too much beaded. Tapi kalau nak perubahan warna sedikit, maybe pastel colour. Aku sangat tak suka colour yang too much.  Ohmeee... Aku berangan. Aku berangan. Tak sedar diri tu kena kurus dulu. Baru sesuai nak pakai. Tapi nak jugak berangan. wekk.

Cincin ! Tak kisah lah tunang ke, kahwin ke, salah satu mesti teringin Diamond. Just like this photo.



Aku nak layan gambar je harini. Jom layan sekali okey??










Untuk aku, wedding dress mestilah menutup aurat sebab aku bertudung and islam. But, aku still nakkan pattern yang aku idamkan. Hope so.

So, be prepare my future husband. hikss.

Yang berangan,
Aliaa Dhamirah.


4 comments:

  1. Diamond ituvery cool. sangat cantik and very interesting.

    ReplyDelete
  2. dare to dream! selalunye impian jadi kenyataan bile kita mula berangan...hehe ;) all the best ;) jemput singgah blog ye ;)

    http://passedalltargets.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab bab berangan ni lya memang suka. Hikss.

      Delete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)