Report done !

Assalamualaikum.

Nak dekat final ni, makin busy pulak. Dengan presentation, forum, assingment lagi. Semua lecturer nak selesaikan dalam minggu-minggu nak dekat final ni. Dah nak masuk 4 minggu aku tak balik rumah. First time lah. Sebab aku ni kalau boleh setiap minggu nak balik. Anak mak. Hiksss.

Alhamdulillah selesai hantar report untuk subject marketing. Aku diberi kepercayaan untuk design new product untuk syarikat Hershey's. Kitorang kena produce new product untuk satu company. This is just for our assignment. Takde kena mengena untuk menjatuhkan syarikat Hershey's.

There is it ! Hershey's Chocolate Ice Cream with Hershey's Cookies & Cream and Almond.



Untuk badan bekas ais krim.

Untuk penutup bekas.

At last, siap jugak. 


Aku jugak dapat kepercayaan daripada kawan aku dari group lain. Diorang punya group pilih untuk generate new product untuk KFC. 

So, here is the packaging of Cheezy Squito !



So, aku jugak ambik tempahan untuk buat packaging seperti di atas ni. Harga boleh runding. Bergantung kepada susah atau senang nak design.

Last but not least, doakan aku untuk menghadapi hectic week, next week. Full of presentation, test and forum.





Sincerely,
Aliaa Dhamirah.