Westlife

Assalamualaikum.




I don't know why, tapi selalunya kalau dengar lagu Weslife je, mesti fefeling sorang-sorang.. Suka sangat semua lagu Westlife even diorang dah lama tak perform.

Tiba-tiba malam ni rasa nak dengar lagu westlife. Paling suka lagu I Lay My Love On You, Fool Again, Season in the Sun, My Love, etc.

Dari kecil lagi memang selalu dengar lagu Westlife. Tambah tambah my dad suka dengar lagu Evergreen.. So, aku terikut-ikut jugak.. Dulu my dad suka sangat beli Cd Evergreen then pasang dalam kereta. Bila dah selalu sangat dengar lagu yang sama, sampai terhafal semua lagu tu tanpa sedar. Even lagu Westlife dah lama, tapi aku yang still muda ni still dengar. Setiap orang lain cita rasa, bagi aku tak salah dengar lagu yang old skool.

Ingat lagi time sekolah rendah, cikgu mesti suruh nyanyi lagu Season In The Sun sesama. Time tu ade ceramah motivasi. Bestnya.. Rindu time budak-budak tu.

Last but not least, jom layan jap lagu Westlife.




Sincerely,
Aliaa Dhamirah.



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)