Aku nak buka Cafe !

Hari ini baru boleh online sejak aku di rumah menghabiskan sisa-sisa cuti semester aku yang nak tiba ke penghujungnya. Seperti cuti semester sebelum ini, aku still tak keje part time dekat mana-mana pun. Cuma insyaallah aku dalam proses nak buka cafe. Alhamdulillah sesi mengecat dah complete. 


Thanks to my bie, abang e dan Nurin. Next plan, aku nak cari furniture dengan decoration. Harap harap impian aku berjaya. Thanks to mama yang banyak support aku. Terutamanya duit ! Hikss..

By the way, ade tak sesiapa yang boleh suggestkan Lya, macam mana cara paling ideal untuk kurus?? I have to achive my target soon. Please please.

Love,
Aliaa Dhamirah.




3 comments:

  1. bestnya dapat bukak kafe sendiri.. nanti war-warkan lah ye
    cara untuk kurus? rajinkan bersenam dan banyakkan minum air putih. (kita pun tgah usaha ni)

    ReplyDelete
  2. wah..nk bkak kafe..good luck yer :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)