Pavlova .

Assalamualakum...
First try . Alhamdulillah menjadi . Sangat senang rupanya buat Pavlova. Happy sangat ! Finally sebelum aku masuk kembali untuk semester ke lima, aku berjaya capai hasrat aku nak buat pavlova. (Hasrat sangattt...)

A video posted by Aliaa Dhamirah (safwan) (@thelullabiy) on


Thanks,
Aliaa Dhamirah.



Aku nak buka Cafe !

Hari ini baru boleh online sejak aku di rumah menghabiskan sisa-sisa cuti semester aku yang nak tiba ke penghujungnya. Seperti cuti semester sebelum ini, aku still tak keje part time dekat mana-mana pun. Cuma insyaallah aku dalam proses nak buka cafe. Alhamdulillah sesi mengecat dah complete. 


Thanks to my bie, abang e dan Nurin. Next plan, aku nak cari furniture dengan decoration. Harap harap impian aku berjaya. Thanks to mama yang banyak support aku. Terutamanya duit ! Hikss..

By the way, ade tak sesiapa yang boleh suggestkan Lya, macam mana cara paling ideal untuk kurus?? I have to achive my target soon. Please please.

Love,
Aliaa Dhamirah.