Liebster Award by Cik Mimie

 Assalamualaikum.

Liebster Award lagi. Kali ini Lya ditag oleh Cik Mimie. Meh kita tengok soalan cepumas ape yang Cik Mimie ni tanya Lya. 


1. Dimanakah negeri kelahiran anda?
  • Negeri Jelapang Padi. Kedah Darul Aman.
2. Dimanakah tempat paling best untuk dikunjungi di tempat kelahiran anda?
  • Pulau Langkawi semestinya :)
3. Siapakah sahabat karib anda?
  • Sahabat yang sentiasa berada time Lya susah dan senang. :)
4. Dimanakah anda mengenali sahabat karib anda itu?
  • Actually Lya ramai sahabat karib. Sahabat di sekolah, sahabat di Uitm dan sahabat di rumah. So, Lya kenal diorang di rumah, Uitm and sekolah. 
5. Berapa lamakah persahabatan anda dengan sahabat karib anda?
  • Sahabat karib di sekolah SMKAS since form 1, di SMKKK since form 4, di Uitm since 2013 and dirumah since I was born. 
6. Apa yang anda suka tentang sahabat karib anda? 
  • Caring me, Loving me, stay with me time susah dan senang. Tu je kot. :)
7. Adakah beliau berasal dari negeri kelahiran anda?
  • Tak, ade yang asal Kedah. And ade yang asal KL. Mostly, Kedah lah.
8. Apakah status anda sekarang (Bujang, Berkahwin, Janda, Duda)
  • Still bujang :)
9. Dalam sesebuah hubungan apa yang perlu ada?
  • Kejujuran, kesabaran, kesetiaan. Kalau perhubungan itu belum sah lagi, I think better tak payah control pasangan kita tu sangat. Like, tak kasi pasangan kita tu berkawan rapat dengan perempuan or texting with le girlss. For me, tak kisah. Asalkan pasangan kita tu setia dengan kita. :)
10. Pernah melalui hubungan cinta jarak jauh?
  • Pernah dan tak kekal :)
11. Apa pendapat anda tentang blog Cik Mimie dan ada apa-apa perubahan yang perlu Cik Mimie lakukan di blog ini?
  • Maybe Cik Mimie kurangkan sikit content dekat sidebar. 
  • Jenis entry tak perlu letak pun takpe.
  • Kurangkan letak yang bahagian "mereka yang hebat", "mereka yang best" dan "mereka yang sempoi". Sebab panjang sangat. 
  • Sorry, just pendapat :)
Jom Cik Mimie jawab Liebster Award yang Lya buat pulak ye. :) klik SINI

Settle sudah. Buat entry ni ambil masa 2 jam lebih sebab sambil tengok citer. Padahal 30 minit pun dah boleh siap menjawab. Apelah. 

Sincerely,
Aliaa Dhamirah.


6 comments:

  1. Thank you my dear..hehehe..nanti Cik Mimie renovate blik Blog Cik Mimie ye..love u la :)

    ReplyDelete
  2. orang kedah rupa nya..apa habaq :P

    ReplyDelete
  3. hai.. mummy suka gi langkawi.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan langkawi mummy?? Boleh release stress :)

      Delete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)