Exam .


Assalamualaikum.

This is what i'm having now. That's why, i did'nt active my blog. Rindunya lahai dekat blog ni. Selalu ada je rasa nak update bagai. Tapi bila nak update je, idea lost . 

Hanya tinggal lagi dua paper je. Then dah boleh cuti semester dengan heavennya plus tambah berat badan. No... no... no... Habis aku macam ni. =,="


Time-time final ni, mulalah rasa stress bagai. Sebab takut nanti tak pass je. Takut kena extend paper. haih. Mintak dijauhkan lah. Kadang sampai tak tahu nak baca ape. Aliaa ohh Aliaa. Chaiyokk Aliaa. don't give up. *Note to myself*


This is a scene in my university. Bajet Sonata Musim Bunga kau. Time time gini ramai pulak nak tangkap gambar bajet dekat luar negeri. Kalau tengok sekarang, penuh bunga bunga tu atas tanah. Cantik sangat. Ada hikmah rupanya selepas musim panas terlampau sebelum ni. Alhamdulillah, Allah bagi hujan bersama dengan musim bunga yang sangat cantik. Indahnya.. 

Bila dah lama tak aktif ni, rasa kekok pulak nak update. InsyaALLAH lepas habis final, Lya nak ubah design blog ni. Nak aktif balik. Harap-harap ada lah idea nanti. 





Wish me luck. Xoxo
Aliaa Dhamirah.


1 comment:

  1. aimy follow sini ....

    http://aimyrazali.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)