MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway !


Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)


Jom join !
Aliaa Dhamirah.

Cinta itu .

Assalamualaikum.


Bila cinta adalah nafas,ku ingin hidup seabad.
Bila cinta adalah keindahan, ku ingin selalu melihatnya.
Bila cinta adalah luka, ku tak peduli seberapa pahitnya.
dan bila cinta adalah air mata, ku akan tetap
tersenyum walaupun dalam duka.
Jika inilah takdirku... aku ikhlas untuk setiap takdirMu.

Cinta?
Ramai yang tahu apa itu cinta.
Ramai yang selalu menyebutnya.
Dimana-mana pun wujudnya cinta.
Cuma, bagaimana kita sebagai manusia hendak mencorakkan cinta itu?

Terdapat banyak jenis cinta.
Antaranya,
Cinta kepada Allah,
Cinta kepada Malaikat,
Cinta kepada Rasul,
Cinta sesama manusia.

Rasa cinta wujud sejak kita lahir lagi.
Lya pun tak terkecuali untuk mendapat dan memberi cinta.
Cinta itu indah.
Cinta itu menghasilkan rasa bahagia di dalam diri.

Cinta ibarat manusia,
boleh berputik, mekar dan kemudiannya menjadi layu.
Menjadi lumrah kehidupan untuk bercinta.
Tanpa cinta, siapalah kita.

I LOVE YOU ....

  •  Mama Abah
  • Adik, abang, kakak, anak sedara
  • Muhammad Safwan
  • Sedara mara
  • Guru-guru
  • Rakan-rakan
  • dan semua yang kenal dengan Lya


Cinta,
Aliaa Dhamirah.




Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

Jom join,
Aliaa Dhamirah.


Exam .


Assalamualaikum.

This is what i'm having now. That's why, i did'nt active my blog. Rindunya lahai dekat blog ni. Selalu ada je rasa nak update bagai. Tapi bila nak update je, idea lost . 

Hanya tinggal lagi dua paper je. Then dah boleh cuti semester dengan heavennya plus tambah berat badan. No... no... no... Habis aku macam ni. =,="


Time-time final ni, mulalah rasa stress bagai. Sebab takut nanti tak pass je. Takut kena extend paper. haih. Mintak dijauhkan lah. Kadang sampai tak tahu nak baca ape. Aliaa ohh Aliaa. Chaiyokk Aliaa. don't give up. *Note to myself*


This is a scene in my university. Bajet Sonata Musim Bunga kau. Time time gini ramai pulak nak tangkap gambar bajet dekat luar negeri. Kalau tengok sekarang, penuh bunga bunga tu atas tanah. Cantik sangat. Ada hikmah rupanya selepas musim panas terlampau sebelum ni. Alhamdulillah, Allah bagi hujan bersama dengan musim bunga yang sangat cantik. Indahnya.. 

Bila dah lama tak aktif ni, rasa kekok pulak nak update. InsyaALLAH lepas habis final, Lya nak ubah design blog ni. Nak aktif balik. Harap-harap ada lah idea nanti. 





Wish me luck. Xoxo
Aliaa Dhamirah.