Review : Edit Blog

Assalamualaikum.
 Kebusyan melanda diri sejak dua menjak ni. Haih. Letih letih. Tapi kalau tak membusyka diri, macam mana nak berjaya kan? 

Dua tiga minggu lepas Lya dah siap edit satu lagi blog. Ambil masa seminggu jugak nak siap. 


Folder khas untuk edit blog. 

Dengan bertemankan awan, selesai jugak Lya mengedit blog ni hah. Letih jugak lah sebab tambah dengan test dengan quiz lagi. 




Pakej yang Dayah ni ambik ialah:

  • Header
  • Welcome Image
  • Cursor
  • Sidebar
  • Content
  • Footer Image
  • Chatbox
  • Dashboard & Follow Button
  • Floating Button
  • Credit Section
  • Button Home, Older, Newer
  • Top Button
  • Scroll Bar
  • Blockquote
  • Border Keliling Blog

Boleh visit her blog untuk tengok real preview. Thanks.

http://awandihatiku91.blogspot.com/

Till then,
Aliaa Dhamirah.


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)