" PHASE 2: PENGALAMAN SELEPAS MENGGUNAKAN EPHYRA BERSAMA BEN ASHAARI"

Assalamualaikum. 

Hari itu Lya ada buat entry pasal Lya menang Contest Ephyra Bersama Ben Ashaari kan? Hari ni, Lya nak review pasal produk ini selepas Lya makan produk ni.



Alhamdulillah selepas Lya menggunakan produk ni, Lya rasa lebih bertenaga dan kulit rasa gebu semacam. Jerawat pun dah jarang naik ke muka. Malah rasa lebih bertenaga.

*Tanpa make-up*

First time Lya mimun, susah nak terima dekat tekak. Tapi lama kelamaan, rasa tu dah sebati dalam diri Lya. Mama Lya sampai teringin nak beli produk ni sebab rasa sedap. Lagipun, khasiat dia untuk luaran dan dalaman kita. 

Bayangkan mama Lya sebelum ni tak pernah rasa nak mencuba mana-mana produk, tiba-tiba terus suruh Lya search tempat untuk beli produk ini. InsyaALLAH produk ini dijamin halal dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan. 

Ephyra dihasilkan daripada 9 Keajaiban Alam Semula Jadi iaitu :
  • Kolagen ikan laut dalam
  • Acai Beri
  • Astaxanthin
  • L-glutathione
  • Acerolla Cherry
  • Serbuk Tomato
  • Bunga Marigold
  • Superberry
  • Gam akasia


Ephyra Sesuai Untuk :
  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun keatas)
  • Ibu menyusu dan hamil (6 bulan keatas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan, kesihatan luar dan dalam.
  • Kulit Berjerawat
  • Kulit berjeragat dan berparut
  • Eczema / Penyakit kulit
  • Gastrik / Masalah Usus
  • Menurunkan kolestrol
  • Stress / Kemurungan / Ceria
  • Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
  • Asthma / Lelah / Penat / Semput
  • Gout / Arthritis Sendi
  • Menopause
  • Ketidakseimbangan Hormon
  • Alergi Makanan Laut
  • Resdung
  • Penyakit Gusi / Demam
  • Masalah Tidur / Kelesuan
  • Jangkitan Pundi Kencing
  • Masalah Buah Pinggang
  • Kanser / Pertumbuhan Tumor
  • Sakit Sendi & Sengal Badan
  • Jantung / Saluran Darah
  • Migraine / Sakit Kepala
  • Strok / Perkinson
  • Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
  • Masalah Senggugut / PMS
  • Jangkitan Virus / Bakteria
  • Darah Tinggi
  • Masalah Saraf
  • Kencing Manis
  • Thyroid
Khasiat Pengambilan
  • kulit lebih anjal
  • kulit lebih lembap & halus
  • tona kulit menjadi sekata
  • ransang kulit baru untuk penyembuhan luka
  • melicin, mencerah dan menegangkan kulit (anti penuaan)
  • hilangkan jeragat, parut jerawat & sembuhkan jerawat
  • kurangkan masalah resdung
  • antioksidan yang mejarab - menetang radikal bebas
  • memberi tenaga , sesuai untuk warga emas & uzur
  • kuatkan folikel rambut & mengurangkan keguguran rambut
  • meningkatkan sistem imunisasi & metabolisma badan
  • merawat rambut gugur, kuku & rekahan tumit kaki
  • kuatkan sistem abdomen & memelihara kelenjar tiroid
  • menurunkan tekanan darah tinggi & kencing manis
  • mengurangkan risiko kanser & tumor
  • memberi kekenyangan (sesuai untuk proses diet)
  • mengurangkan berat badan tanpa diet
  • mengurangkan selulit
  • mengurangkan asthma / lelah / merawat gastrik
  • melancarkan peredaran darah & pulihkan sakit sendi
  • menguatkan tulang sendi serta menjauhkan artritis & osteoporosis
  • meningkatkan sel rawan, ligament dan otot
  • merawat penyakit gout / stroke
  • menurunkan kolestrol & stabilkan kadar gula dalam darah
  • membantu menstabilkan pesakit yang mempunyai penyakit jantung
  • mengurangkan masalah katarak @ rabun dan sakit lutut

Harga di pasaran :
Premiun pack : 30 Sachet (RM 197 SM, RM 207 SS)
Trial pack : 10 Sachet (RM 68 SM, RM 78 SS)

Jom sama-sama kita try. InsyaALLAH dijamin berkesan. Lya cuma mencadangkan je sebab Lya dah cuba. Korang bila lagi kan? Apa yang Lya cuba, Lya akan share dekat korang supaya korang pun akan merasai pengalaman mencuba produk ini.

Lya pun bantu mama Lya supaya mama lebih sihat. Lya harap tekanan Darah Tinggi mama semakin berkurang. Amin.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh PM Lya dekat FB Lya. Klik contact di sebelah kiri blog Lya . :)

Jom try ,
Aliaa Dhamirah.


2 comments:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)