Cuti oh cuti.

Assalamualakum.

Belum terlambat Lya nak ucap Selamat Tahun Baru kan? Tak sangka dah 2014. Umur kita pulak semakin hari, semakin meningkat. Lya? dah masuk 20 tahun. Uuuu seram pulak. 

Cuti mid-sem Lya tinggal lagi beberapa hari je. Then, kembali akan busy. Esaimen, test, quiz. Grrr, pecah kepala ini semua. 

Sepanjang cuti ni Lya tak buat banyak aktiviti pun. Banyak duduk rumah jadi partime suri rumah tangga. Havoc. Havoc. Havoc.

First, abang ajak pergi jalan-II. BTW, thank you abang sebab belanja bowling. Hip hip Hurayyy ! Pantang tau orang nak belanja ni. Sewonokkk okeh.



 Second. Bawak adik Lya dating. Muahahaha ! Lya bawak kawan baik Lya kali ini. Hanis. Sementara menunggu adik Lya tu habis urusan ke'dating"an dia tu, Lya bawak Hanis lepak Air Terejunnn kau. Orang cakap cari ketenangan. Haha.



 Third ! Pergi Jom Heboh. Heboh. Heboh. Heboh. Sebab tu cek dok Heboh kat blog yang cek pi Jom Heboh Heboh Heboh boh boh.... Tapi tak beli apa pun. Nak beli apanya. Dah pusing-pusing kat situ kejap je pun dah pening kepala. Semak orang ramai sangat. Kena berhimpit bagai. Mau tak pening.

Pelik pulak tengok orang ramai sanggup berebut-rebut. Diorang tu ada tenaga apa tah. Lya yang jalan kejap pun dah pening. Diorang tu pulak sanggup lagi nak berebut.

KeAmpat . Bawak adik Lya daftar kat sekolah dia disamping ambil kesempatan keluar lepak dengan Hanis and Safwan. Pusing punya pusing, kitorang decide lepak dulu kat Air Terjun. Then pusing-pusing area Baling.


Thanks to Safwan sebab pinjamkan camera fon . Hihihi. Lya ni memang gedik tau. Dah ada fon sendiri, pakai fon orang. Tapi, tak kisah pun. Selagi memori fon orang tu tak full lagi, selagi tu Lya nak campak gambar Lya dalam fon orang tu. Muahaha. *gelak jahat*

Aktiviti lain? Malas citakkkkkkk ! Haha. Lya citaaa aktiviti yang Lya ambik gambar je. Yang lain simpan dalam hati sendiri. Acewahh. :*

Thanks,
Aliaa Dhamirah.




2 comments:

  1. Pretty place...aww how i wish being in a place like that :) Happy day.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)