Contact !

Assalamualaikum.

Dah lama tak update blog. Rindunya. Sejak dahku habis cuti ni, ke'busy'an melanda diri ni macam Ribut Taufan Katrina . Hiperbola sangat . *tipu*

Khas untuk pembaca blog Lya, cewaahhh. Kalau korang nak contact Lya, kenal Lya dengan lebih dekat, korang boleh contact Lya dekat mana-mana salah satu laman sosial di bawah ye. Sebab Lya hanya betul-betul aktif di tempat yang tersebut....... Haha












  • Wechat ID : Safwan_Aliaa32





Kalau dari rakan-rakan blogger yang Add/Follow Lya, mention Lya tau. Cakap korang dari rakan blog Lya. Okehh ? Nanti Lya follow back ye.

Till then,
Aliaa Dhamirah.


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)