Ephyra by Blogger Ben Ashaari & Oceanlife2u


Assalamualaikum.

Petang tadi Pokcik Postman datang rumah. Ingat hantar Mask muka yang Lya order hari tu. Rupa-rupanya, Oceanlife2u hantar hadiah Contest Ephyra yang Lya menang haritu. Ingatkan dah tak dapat sebab Lya check email Lya sehari selepas tarikh yang Lya kena reply email diorang.

Tapi alhamdulillah. Sebab rupa-rupanya Lya still diberi peluang untuk mencuba produk mereka. 



Bila dapat je email cakap yang Lya salah seorang pemenang, terus senyum sampai telinga even time tu berserabut dengan pelbagai masalah dalam kepala otak Lya ni.

Apa-apa pun Lya bersyukur sebab bertuah even hanya dapat Pek Percubaan sahaja. Tapi takpe. InsyaALLAH. Lya akan promote produk ini selepas Lya berpuas hati menggunakannya. 



Terima kasih jugak kepada Blogger Ben Ashaari diatas Contest tersebut. 

Happy, 
Aliaa Dhamirah.


7 comments:

  1. tahniah...

    sayapun antara pengguna ephyra yang berpuas hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Mesti kulit awk cantik dah kan. :D

      Delete
  2. woahh...lepas ni makin putih gebu la Lya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Pek percubaan je Sally. Harap ada kesan yg bagus lah.

      Delete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)