11 Disember 2013 (Big Day)

Assalamualaikum.

Ramai yang sebut pasal tarikh hari ni. Sebab ape? Sebab 11.12.13 takkan kembali dah. Kalau tunggu nak kembali pun, menunggu masa yang lama. 

Selain dari itu, ramai yang heboh cakap kejadian di Highland Tower berlaku pada tarikh ni. Dah cukup 20 tahun ia berlaku.

Tapi tidak pada Lya. Sebab hari ini merupakan hari istemewa dalam hidup Lya. Hari yang hanya setahun sekali kita merasainya. Hari ini merupakan tarikh Hari Lahir Lya yang ke 19. Even hari lahir Lya pada penghujung tahun, tapi Lya bersyukur sebab dilahirkan di dunia ini.

Lya berterima kasih kepada mama Lya sebab melahirkan Lya. Kepada mama, Lya ucapkan Selamat Hari Melahirkan Anakmu ini. Thanks a lot mama. Tanpa ibu bapa Lya, Lya takkan berjaya masuk ke Univrsiti sekarang ini.


Thanks juga kepada rakan-rakan yang ucap Selamat Hari lahir dekat Lya. Kepada family Lya. Kepada Mr. Google. Kepada rakan facebook.

Thanks Mr. Google. Terharu. Sob sob sob.

Thanks mr. boyfie. InsyaALLAH saya ikut pesanan awak :D

Dekat Facebook terlalu ramai yang wish sampaikan tak cukup tangan nak reply. Dekat chat pun ade, dekat timeline pun ade. 

Lya Printscreen sikit je. tak mampu nak printscreen semua. Penat eden.
Thank you u'olls. Terharunya. Dekat wechat, family Lya yang wish. Tapi tak dapat nak Screen Capture sebab Xperia X10 tak boleh nak buat Screen Capture. Sedih. Sob sob :'(

Apa-apa pun, Lya happy hari ini. Sebab semua orang yang Lya sayang, tak lupa Hari Lahir Lya. Thank you again.

Happy Birthday,
Aliaa Dhamirah.


3 comments:

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)