Havoc Giveaway by Isabella Idura.

Assalamualaikum. 
Fatina Mdzfr tag Lya suruh join GA ni. So, join !!!

hadiah, Giveaway, Havoc Giveaway
Klik Banner untuk join.

Tag :

Ephyra by Blogger Ben Ashaari & Oceanlife2u


Assalamualaikum.

Petang tadi Pokcik Postman datang rumah. Ingat hantar Mask muka yang Lya order hari tu. Rupa-rupanya, Oceanlife2u hantar hadiah Contest Ephyra yang Lya menang haritu. Ingatkan dah tak dapat sebab Lya check email Lya sehari selepas tarikh yang Lya kena reply email diorang.

Tapi alhamdulillah. Sebab rupa-rupanya Lya still diberi peluang untuk mencuba produk mereka. 



Bila dapat je email cakap yang Lya salah seorang pemenang, terus senyum sampai telinga even time tu berserabut dengan pelbagai masalah dalam kepala otak Lya ni.

Apa-apa pun Lya bersyukur sebab bertuah even hanya dapat Pek Percubaan sahaja. Tapi takpe. InsyaALLAH. Lya akan promote produk ini selepas Lya berpuas hati menggunakannya. 



Terima kasih jugak kepada Blogger Ben Ashaari diatas Contest tersebut. 

Happy, 
Aliaa Dhamirah.


11 Disember 2013 (Big Day)

Assalamualaikum.

Ramai yang sebut pasal tarikh hari ni. Sebab ape? Sebab 11.12.13 takkan kembali dah. Kalau tunggu nak kembali pun, menunggu masa yang lama. 

Selain dari itu, ramai yang heboh cakap kejadian di Highland Tower berlaku pada tarikh ni. Dah cukup 20 tahun ia berlaku.

Tapi tidak pada Lya. Sebab hari ini merupakan hari istemewa dalam hidup Lya. Hari yang hanya setahun sekali kita merasainya. Hari ini merupakan tarikh Hari Lahir Lya yang ke 19. Even hari lahir Lya pada penghujung tahun, tapi Lya bersyukur sebab dilahirkan di dunia ini.

Lya berterima kasih kepada mama Lya sebab melahirkan Lya. Kepada mama, Lya ucapkan Selamat Hari Melahirkan Anakmu ini. Thanks a lot mama. Tanpa ibu bapa Lya, Lya takkan berjaya masuk ke Univrsiti sekarang ini.


Thanks juga kepada rakan-rakan yang ucap Selamat Hari lahir dekat Lya. Kepada family Lya. Kepada Mr. Google. Kepada rakan facebook.

Thanks Mr. Google. Terharu. Sob sob sob.

Thanks mr. boyfie. InsyaALLAH saya ikut pesanan awak :D

Dekat Facebook terlalu ramai yang wish sampaikan tak cukup tangan nak reply. Dekat chat pun ade, dekat timeline pun ade. 

Lya Printscreen sikit je. tak mampu nak printscreen semua. Penat eden.








Thank you u'olls. Terharunya. Dekat wechat, family Lya yang wish. Tapi tak dapat nak Screen Capture sebab Xperia X10 tak boleh nak buat Screen Capture. Sedih. Sob sob :'(

Apa-apa pun, Lya happy hari ini. Sebab semua orang yang Lya sayang, tak lupa Hari Lahir Lya. Thank you again.

Happy Birthday,
Aliaa Dhamirah.


Holiday : Langkawi #3

*Entry penuh gambar*

Assalamualaikum.

Next hari ketiga. Hari ketiga Lya kat Langkawi. Hari itu Lya bangun lewat sikit sebab hari kedua tu dah penat berjalan. Hari ketiga ni, hari last Lya kat Langkawi. Dah nak balik pun.  Sedihh nak tinggal Langkawi sebenarnya sebab banyak tempat yang Lya tak pergi lagi. 

Hari tu Lya pergi ke Underwater World. Atas permintaan anak sedara Lya sebab katanya nak bawak balik Penguin. Nak kawan dengan Penguin. Last-last bila tak dapat bawak balik yang real punya, terpaksa pujuk dia. 

Tengok gambar dah lah. 
.
.
.





This is so cute. Comelnya Penguin ni. Macam nak bawak balik je. Tengok tu, saja menguji kesabaran tau. Comel giloss bila tengok dekat-dekat.



Ikan pari. This is yang betina punya. Orang cakap, nak beza ikan pari ni, kalau yang betina ada bintik-bintik dekat badan dia.

Hah ! Yang ni Ikan pari Jantan. Besoo kauu. Terkejut makk !



Ini lah anak sedara Lya yang nak bawak balik Penguin tuh. Nama dia Nur Khairyn Balqish.

Yang dalam stroller tu anak sedara Lya yang lelaki. Yang tengah tu lah Balqish.

Time ni dah nak bertolak balik. Dekat Jetty Point. Sedih nak tinggal Langkawi. Arghh.

Lepas pergi Underwater World, Lya dengan family check out dari Homestay then teru pergi shopping minyak gamat bagai dan yang paling penting COKLAT ! Heaven bila tengok coklat. Habis semua coklat nak try. Nak pergi lagii.......


Thanks,
Aliaa Dhamirah.


Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum.

Setelah sekian lama menunggu akak Lyssa buat post baru, hari ni akhirnya dah ada. Siap buat ala-ala GA lagi semperna Anniversary yang ke 3 tahun blog Lyssa. 


Lya mula berblog dari May 2011. Blog pertama Lya adalah blog Izlya. Tapi blog itu just sementara sahaja sebab time mula-mula nak menceburi dunia blog, banyak kesilapan yang Lya dah buat. Bila dah sedar kesilapan Lya terlalu banyak dalam blog tu, so, Lya buat blog baru. Iaitu blog sekarang ini lah. Baru setahun lebih Lya dengan blog ini. So far, alhamdulillah. Ada jugak yang buat tempahan edit blog dengan Lya. Ini semua adalah jasa daripada akak Lyssa jugak. Banyak tutorial akak Lyssa yang buat Lya berjaya dalam menghias blog Lya ini. So, HAPPY ANNIVERSARY Blog Akak Lyssa :)

Lya tag:
Fatina Mdzfr     Izzati Amira    Siara Elina

Join tau. Best ni :)


Thanks,
Aliaa Dhamirah.