Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum.

Setelah sekian lama menunggu akak Lyssa buat post baru, hari ni akhirnya dah ada. Siap buat ala-ala GA lagi semperna Anniversary yang ke 3 tahun blog Lyssa. 


Lya mula berblog dari May 2011. Blog pertama Lya adalah blog Izlya. Tapi blog itu just sementara sahaja sebab time mula-mula nak menceburi dunia blog, banyak kesilapan yang Lya dah buat. Bila dah sedar kesilapan Lya terlalu banyak dalam blog tu, so, Lya buat blog baru. Iaitu blog sekarang ini lah. Baru setahun lebih Lya dengan blog ini. So far, alhamdulillah. Ada jugak yang buat tempahan edit blog dengan Lya. Ini semua adalah jasa daripada akak Lyssa jugak. Banyak tutorial akak Lyssa yang buat Lya berjaya dalam menghias blog Lya ini. So, HAPPY ANNIVERSARY Blog Akak Lyssa :)

Lya tag:
Fatina Mdzfr     Izzati Amira    Siara Elina

Join tau. Best ni :)


Thanks,
Aliaa Dhamirah.


13 comments:

  1. thanx tag (: selamat bersegmen n goodluck yaaa ^^

    ReplyDelete
  2. Salam . Dari segmen yang sama . Jemput follow blog saya :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  3. Datang berkunjung .. Done follow awak :D

    http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  4. datang berkunjung :)

    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama http://auliasuciwardina.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html :)

    ReplyDelete
  6. Terjah ! Done follow you
    http://puterililin95.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hi, very nice blog.. I'm done follow your blog.
    http://belongtoallahforever.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum.. jemput follow blog saya. nurakmalina.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)