siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D

Assalamualaikum.

Lya tengok dekat salah sorang bloglist Lya, then terjumpak mende menarik + ohsem + gojes sangat ni. Gojes? 

Join Aliaa. Join ! Jangan lepaskan peluang !



 "saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na kerana dah lama Lya nak bilik Lya di hias cantik supaya nampak ohsem. Tapi disebabkan Lya tak berduit and still belajar, Lya terpaksa abaikan angan-angan Lya tuh. Dinding bilik Lya pun dah luntur warna dia and dah lebih kurang 9 tahun bilik Lya tak dicat semula. OHSEM sangat right? Muahaha. Nampak kosong je. Kalau Lya dapat, mesti bilik Lya nampak ala-ala GOJES mak nok ..... Lya tak nak susahkan parents Lya. Lya taknak lah merungut dekat diorang pasal bilik Lya ni hah. Nak tangkap gambar pun segan sangat eh. Jeles mak nokk bila tengok kawan-kawan punya bilik cantik+kemas sangat doe ! Macam nak toreh-toreh je bilik diorang bagi nampak buruk. *gelak jahat* Bila tengok polka dot tuh, macam nak panggil doraemon je suruh tolong makeover bilik Lya ni hah! Jeles sangat sebab Lya memang minat polka dot gila kot. Hergh ! Geram sangat tengok ni. Nak jugak. Nak jugak. Nak jugak. Hish ! Kalau lah Lya dapat kan, Lya memang nak peluk-peluk Akak Nadia ni hah ! Huhu ^^, "

Jom join ! Klik banner kalau nak join atau meh klik >  http://www.nadiafarahida.com/


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Btw, mohon tinggalkan Link blog di ruang komen.
Sebab ada link yang Ally tak dpt buka.
Thanks ;)